FUTÁS ÉS FAÜLTETÉS A VILÁGHARMÓNIÁÉRT

  • Publikálva: 3 June 2016
  • Írta: nemja

Futunk a barátságért és fát ültetünk a jövőért a Kandó téri iskolában

2016. június 14-e (kedd) különleges nap a Kandó Téri Általános Iskola életében. Vendégeink lesznek: Szeidemann János a Sri Chinmoy Alapítvány elnöke, valamint Székely Máté, a magyarországi Sri Chinmoy Egység - Otthon Békefutás főszervezője. Csatlakozunk hozzájuk, s bekapcsolódunk mi is a Világharmónia Futásba. Közel 800 Kandós diák, valamint vállalkozó pedagógusok és szülők futnak majd fehér pólóban mintegy 2100 métert ezen a délelőttön. Várhatóan fél 9-kor indítjuk útjára a Békefáklya lángját.

Kedves Kandós Szülők, szeretettel várjuk sorainkba Önök közül azokat, akik szívesen kivennék részüket ebből a nemes kezdeményezésből, amelynek számunkra közvetlen üzenete nem más, mint helyi közösségünk szolgálata, összekovácsolása.

Pozitívan tekintünk a jövőbe: hiszünk a gyermekeinkben, önmagunkban, a hivatásunkban, a Kandó Téri Általános Iskola következő 35 évében. Kifejezzük ezt a hitünket azzal is, hogy ezen a délelőttön a futás után diófát ültetünk közösen.

Aki eljön e nap délelőttjén, annak kulturális élményt is tudunk nyújtani, hiszen színvonalas iskolatörténeti kiállításunkat is ajánljuk az érdeklődő Kandós szülők figyelmébe. Saját emlékeink mellett a földszinti aulában megtekinthető még a Sri Chinmoy reprodukcióiból álló vándorkiállítás is, amely Szász Edina kolléganőnk által gondozott iskolai „Imagine” Jó Gyakorlatunk gondolatvilágába illeszkedik.

Minden részt vevőnek, hozzánk csatlakozónak szép, közösségi élményben gazdag napot kívánunk! 

Magyar Márta

intézményvezető