Az ÖKO-természettudományos munkaközösség felhívásai, akciói

  • Publikálva: 14 December 2021
  • Írta: Tomor

Fontosnak tartjuk a gyermekek ökológiai gondolkodásának kialakítását, fejlesztését. Szeretnénk elérni, hogy az élőket tisztelő, a környezetüket óvó magatartási és viselkedési szokásaik alakuljanak ki.

Az ÖKO-természettudományos munkaközösség Csepeli Aliz vezetésével különösen szívügyének érzi a szemléletformáló akciók támogatását.

Szeptember óta az alábbi eseményeket hirdették meg:

SULIZSÁK program

Szülők, gyerekek, pedagógusok egyaránt hozzájárultak ehhez a nagyszerű kezdeményezéshez.

Az összegyűjtött ruhákért 145 850 Ft-ot kaptunk. Ebből az összegből szeretnénk a természettudományos tantárgyak tanítását színesebbé tevő szemléltető eszközöket vásárolni.

Köszönjük mindenkinek!

Az őszi kert kincsei címmel készült kiállítás a földszinti aulában. Köszönjük a családoknak a terméseket, az őszi munkálatokhoz használható szerszámokat, mindent, amivel hozzájárultak ehhez a hangulatos tárlathoz!

Az ERDŐ a mienk is!

Nagyon szeretjük a Péterhalmi-erdőt. Osztályközösségeink szívesen szerveznek oda közösségi programokat. Ezért is éreztük úgy, hogy ott a helyünk, amikor meghirdették az erdőtakarítási akciót.

Ebremény Kutyavédő Egyesület támogatása

„Minden alkalommal, amikor önzetlenül adunk, számunkra is tágasabbá válik a világ.” Hozleiter Fanny gondolatának igazát élhették át mindazok, akik élelemmel segítették az Ebremény Kutyavédő Egyesület gondozásában, gazdi nélkül élő kutyákat.

December 13-án még lehet hozni adományt. Kedden szállítják el a kutyusoknak a finomságokat.

Mindenkinek köszönjük, aki széppé varázsolja a kiszolgáltatottak karácsonyát!

Ezekről az eseményekről a galériában mutatunk képeket.